--------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- Niclas mode!: Dagens outfit #1

fredag 22 januari 2010

Dagens outfit #1


Detta är dagens första outfit - jag tror att det blir två eller tre till, med tanke på att jag ska ut och flänga. Nå. Byxorna är samma som igår - McGordon. Strumporna är grå, i omaka nyanser, den ena en raggsocka och den andra ett mellanting. T-shirten är från ett sommarjobb jag hade när jag var 15, och collegetröjan är skänkt av min pappa, som någon gång tyckte att den var ful/för liten/för otrendig.
Idag kör jag utsläppt hår!

2 kommentarer:

  1. Märkte i Tokyo i höstas att det var hett att ha olikafärgade strumpor. Kanske med mera markanta skillnader än dina eleganta grå, men principen är densamma. T-shirten har en intressant obestämd nyans som på ett fantastiskt sätt fungerar ihop med strumporna. //S.

    SvaraRadera
  2. Wow. Vilken analys. Du kan ju ge lite officiella omdömen innan jag ska på fest, eller nåt!
    Olikfärgade strumpor blir jag ofta lite mobbad för, eftersom jag sällan bryr mig så mycket, och dels för att jag är färgblind och inte riktigt tänker på hemska kombinationer. Däremot har jag uppfattat modet med knasiga färger på strumpor (dock inte olika), i Sverige!

    SvaraRadera